KOHTA 1 - MITÄ TEEMME TIETOJESI KANSSA?

Kun ostat jotain kaupastamme, osana osto- ja myyntiprosessia, meidän pitää kerätä joitakin yksityisiä tietoja sinusta kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostisi.

Kun selaat kauppaamme, saamme myös automaattisesti tietokoneesi Internet Protocol (IP) osoitteen, joka auttaa meitä oppimaan selaimestasi ja käyttöjärjestelmästäsi.

Markkinointilupa (mikäli käytössä): Luvallasi, voimme lähettää sähköposteja kauppaamme, tuotteisiimme tai päivityksiimme liittyen.

KOHTA 2 - SUOSTUMUS

Miten saatte suostumukseni?

Kun annat meille yksityistä tietoa jonkin transaktion yhteydessä, esimerkiksi luottokorttia käyttäessäsi, tilausta tehdessäsi, toimitusta sopiessasi tai tuotepalautusta tehdessäsi, käsitämme että olette antaneet meille suostumuksesi käyttää tietojasi tähän kyseiseen tapahtumaan.

Mikäli kysymme yksityisiä tietoja toissijaisesta syystä, esimerkiksi markkinointiin, kysymme aina lupaasi tai annamme mahdollisuuden sanoa ei.

Miten poistan suostumukseni?

Kun muutat mieltäsi suostumuksen antamisen jälkeen, voit poistaa suostumuksesi lähettämällä meille sähköpostia, jossa ilmoitat ettet halua enää että tietojasi kerätään tai käytetään. Voit lähettää sähköpostin osoitteeseen info@antico.fi tai kirjeen osoitteeseen: Antico / Varastomyynti / 20810 Turku & Kaarina

KOHTA 3 - PALJASTUS

Voimme paljastaa tietosi, mikäli laki niin vaatii tai rikot käyttöehtoja.

KOHTA 4 - SHUUP

Kauppamme toimii Shuup verkkokauppa-alustalla.

Tietosi tallennetaan Shuupin tietojärjestelmiin, tietokantaan ja Shuup järjestelmään. Tiedot tallennetaan palomuurin taakse.

Maksu

Korttitietojasi ei tallenneta missään vaiheessa Shuupin järjestelmiin.

Kaikki maksutapatarjoajat käyttävät PCI-DSS standardia jota ylläpitää PCI Security Standards Council. Tämä on Visan, MasterCardin, American Expressin ja Discoverin yhteistyötä.

PCI-DSS vaatimukset varmistavat luottokorttitietojen turvallisen käsittelyn.

Shuupin Käyttöehdot ja tietosuojalausunto sisältää lisätietoa.

KOHTA 5 - KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Kolmannen osapuolen palvelut keräävät ja käyttävät pääosin vain niitä tietoja, joita he tarvitsevat palvelun toteuttamiseen.

Jotkin kolmannen osapuolen palvelut, kuten maksutapapalvelut ja muut maksujen käsittelijät tarjoavat omat tietosuojakäytäntönsä, jotka joudumme toimittamaan teille tapahtuman yhteydessä.

Suosittelemme, että luette tietosuojakäytännöt näiden palveluntarjoajien kohdalla, jotta ymmärrät mitä tietoja he käsittelevät.

Huomaathan, että jotkin tarjoajat voivat sijaita eri lainkäyttöalueilla kuin sinä tai me. Joten jos päätät käyttää näitä palveluita, tietosi voidaan altistaa sen lainkäyttöalueen laille, jossa palveluntarjoaja sijaitsee.

Esimerkiksi, jos kauppasi sijaitsee Suomessa ja maksusi käsittelee maksutapapalvelu, joka sijaitsee USA:ssa, tietosi voidaan luovuttaa USA:n lakien mukaisesti, mukaan lukien Patriot Act:n mukaisesti.

Kun lähdet kauppamme verkkosivuilta kolmannen osapuolen verkkosivuille tai applikaatioon, et ole enää tämän tietosuojakäytännön tai verkkosivujemme käyttöehtojen piirissä.

Linkit

Kun klikkaat linkkiä kaupassamme, ne voivat ohjata sinut pois sivuiltamme. Emme ole vastuussa toisten sivujen yksityisyyskäytännöistä ja suosittelemmekin, että luette ne.

KOHTA 6 - TURVALLISUUS

Suojataksemme tietosi, teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet ja seuraamme alan parhaita toimintatapoja, jottei tietojasi häviä, väärinkäytetä, käsitellä, paljasteta, muuteta tai tuhota.

Mikäli tarjoat luottokorttitietosi kolmansien osapuolien käyttöön, siirretään ne Secure Socket Layer Technology (SSL) teknologialla salattuna. Vaikka mikään palvelu ei ole 100% turvallinen, kumppaniemme maksupalvelut seuraavat PCI-DSS vaatimuksia ja usein AES-256 salauksella.

KEKSIT

Tässä on lista kekseistä, joita käytämme. Listaamme ne täällä, jotta voit valita haluatko toimia ilman keksejä vaiko et.

  • sessionid - Yksilöllinen tunnus. Tämä on sessiokohtainen ja se sallii Shuupin tallentaa tietoa sessiostasi (viittaukset, saapumissivu, jne).

KOHTA 6 - TÄYSI-IKÄISYYS

Käyttämällä tätä sivua vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen omassa valtiossasi tai asuinläänissäsi ja että olet antanut alaikäisten huollettaviesi luvan käyttää tätä sivustoa.

KOHTA 8 - MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Varaamme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin vain, joten tarkista se usein. Muutokset ja tarkennukset vaikuttavat välittömästi kun ne on lisätty verkkosivuille. Mikäli teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme teille siitä. Teemme tämän, jotta olet tietoinen mitä tietoa keräämme, miten käytämme sitä ja missä tilanteissa, jos missään, paljastamme niitä.

Jos kauppamme ostetaan tai sulautetaan toiseen yritykseen, tietosi siirretään uusille omistajille, jotta he voivat jatkaa tuotteiden myyntiä.

KYSYMYKSET JA YHTEYSTIEDOT

Mikäli haluat: nähdä, korjata, muuttaa tai poistaa yksilöllisiä tietojasi me olemme tallentaneet, tehdä valituksen tai tai muuten saada lisätietoa, ota yhteyttä meihin sähköpostilla info@antico.fi or postilla Antico / Varastomyynti / 20810 Turku & Kaarina.

Tuote lisätty koriin