Antiikki- ja sisustuspalveluliike BelAntico

Y-tunnus - 2254302-2
Myynti - Netti- ja varastomyynti (Kaarina) sekä valikoidut messut
Puhelin - 040-704 6198
Sähköpostiosoite - info(a)antico.fi
Kotisivu - www.antico.fi
Lisätietoa myynnissä olevista esineistä tai BelAnticon palveluista saat puhelimitse tai sähköpostilla.
Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Tervetuloa! Kari

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterin nimi: BelAnticon asiakasrekisteri

2. Rekisterinpitäjä: BelAntico, Y-tunnus: 2254302-2

3. Rekisteristä vastaava henkilö: Kari Airo, puh.040-704 6198, info(a)antico.fi

4. Rekisterin käyttötarkoitus: Asiakkaan henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen, asiakasviestintään, markkinointiin, asiakaspalvelun kehittämiseen, palaute- ja mielipidekyselyihin sekä muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö: Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat asiakastiedot: etu- ja sukunimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, sukupuoli. Rekisteriin voidaan tallentaa myös asiakkaan itse ilmoittamat antiikin kiinnostuksen kohteet palvelujen toteuttamiseksi ja mahdollista kohdennettua markkinointia ajatellen.

6. Rekisterin tietolähteet: Asiakasrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan asiakkaan omalla ilmoituksella yrityksen verkkosivustolla tehtävästä sähköisestä rekisteröitymisestä tai palaute-/kyselylomakkeen kautta asiakkaan siihen suostuessa.

7. Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle käytettäväksi muuhun kuin yrityksen tarkoituksiin.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet: Tiedot tallennetaan kootusti rekisterinpitäjän työasemalle ja niitä käsitellään tietokoneyksikössä, joka on suojattu palomuurilla, haittaohjelmatorjunnalla ja kirjautumiseen vaadittavalla käyttäjätunnuskohtaisella salasanalla. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän asiakasrekisteristä vastaava henkilö huolehtii tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.

9. Rekisteröidyn oikeudet: Rekisteriin merkitty henkilö voi koska tahansa tarkastaa, mitä tietoja hänestä on merkitty yhdistyksen asiakasrekisteriin tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Tietojen tarkastuspyyntö on esitettävä kirjallisesti rekisteristä vastaavalle henkilölle. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 3. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

10. Kielto-oikeus: Rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus pyytää poistamaan tietonsa rekisteristä ja oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia sekä kyselyitä varten. Kielto- ja oikaisuasioissa rekisteröity voi olla yhteydessä rekisteristä vastaavaan henkilöön puhelimitse 040-704 6198 tai sähköpostilla osoitteeseen info(a)antico.fi.

Tuote lisätty koriin